| 1 |  | Biochemistry of foods / Eskin N.A. Michael, Shahidi Fereidoon . - Lần thứ 3. - Amsterdam: Elsevier, 2013. - 565 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015278 |
| 2 |  | Fundamentals of analytical chemistry / Skoog Douglas A., West Donald M., Holler F. James . - Lần thứ 9. - America: Cengage - Brooks/Cole, 2014. - 958 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00018303 |
| 3 |  | General, organic, and biochemistry : an applied approach / Armstrong James . - Lần thứ 2. - America: Cengage Learning, 2015. - 591 tr.; 29 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015276 |
| 4 |  | Handbook of vegetables and vegetable processing : Vol 1 / Siddiq Muhammad, Uebersax. Mark A . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: Wiley Blackwell, 2018. - 492 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017801 |
| 5 |  | Handbook of vegetables and vegetable processing : Vol 2 / Siddiq Muhammad, Uebersax. Mark A . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: Wiley Blackwell, 2018. - 1074 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017802 |
| 6 |  | Food frying : chemistry, biochemistry and safety / Zeb Alam . - Hoboken, New Jersey: Wiley, 2019. - 469 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017717 |
| 7 |  | Whole grains and their bioactives : composition and health / Johnson Jodee, Wallace Taylor C . - Hoboken, New Jersey: Wiley, 2019. - 493 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017707 |
| 8 |  | Spectroscopic Methods in Organic Chemistry / Ian Fleming, Dudley Williams . - Seventh edition. - Switzerland : Springer, 2019. - xi, 432 pages : Illustration ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00020388 |
| 9 |  | Elements of molecular and biomolecular electrochemistry : an electrochemical approach to electron transfer chemistry / Jean-Michel Savéant, Cyrille Costentin . - Second edition. - Hoboken, NJ : Wiley, 2019. - xxiii, 616 tr : Illustration ; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00019697 |
| 10 |  | Bioelectrochemical interface engineering / R. Navanietha Krishnaraj, Rajesh K. Sani . - Hoboken, NJ : Wiley, 2020. - xxx, 526 pages : Illustration ; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00019694 |
| 11 |  | Molecular-Scale Electronics : Concept, Fabrication and Applications / Xuefeng Guo, Dong Xiang, Yu Li . - Germany : Wiley-VCH, 2020. - 400 tr : Illustration ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00019686 |
| 12 |  | Nanocarbon electrochemistry / edited by Nianjun Yang, Guohua Zhao, John S. Foord . - Hoboken, NJ : Wiley, 2020. - 363 p : Illustration ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00019691 |
| 13 |  | Bioelectrosynthesis : Principles and technologies for value-added products / Aijie Wang, Wenzong Liu, Bo Zhang, Weiwei Cai . - Germany : Wiley-VCH, 2020. - 401 tr : Illustration ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 3808000: 00019692 |
| 14 |  | Electrochemical systems / John Newman, Nitash P. Balsara . - Fourth edition. - Hoboken, NJ : Wiley, 2021. - xxii, 577 tr : Illustration ; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00019695 |
| 15 |  | Nielsen's Food Analysis / B. Pam Ismail, S. Suzanne Nielsen . - 6th edition. - Switzerland : Springer, 2024. - xxiii, 614p. : ill. ; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00022120 |
| 16 |  | Introduction to Food Chemistry / Vassilis Kontogiorgos . - 2nd. - Switzerland : Springer, 2024. - ix, 175p. : illustrations (some color). ; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00022113 |