1 | | Encapsulation and controlled release technologies in food systems / Lakkis Jamileh . - America: Blackwell, 2007. - 239 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015236 |
2 | | Microorganisms and fermentation of traditional foods / Ray Ramesh C., Montet Didier . - America: CRC press, 2015. - 380 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015271 |
3 | | Handbook of fermented meat and poultry / editor-in-chief, Todrá Fidel . - America: WILEY-BLACKWELL, 2015. - 499 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015244 |
4 | | Food process engineering and technology / Berk Zeki . - Lần thứ 3. - United Kingdom: Elsevier, Academic Press, 2018. - 710 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017804 |
5 | | Microbiology and technology of fermented foods / Hutkins Robert W . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: Wiley Blackwell, 2019. - 603 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017799 |
6 | | Food, fermentation and micro-organisms / Bamforth Charles W., Cook David J . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: WILEY-BLACKWELL, 2019. - 245 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017712 |
7 | | Agro-Processing and Food Engineering : Operational and Application Aspects / Harish Kumar Sharma, Navneet Kumar . - Singapore : Springer, 2022. - xv, 584 pages : Illustration ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00020383 |