1 | | Food texture and viscosity : concept and measurement / Bourne Malcolm C . - Lần thứ 2. - San Diego: Academic Press, 2002. - 423 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017187 |
2 | | The chemical physics of food / Belton, Peter . - UK: Blackwell, 2007. - 246 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00018600 |
3 | | Encapsulation and controlled release technologies in food systems / Lakkis Jamileh . - America: Blackwell, 2007. - 239 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015236 |
4 | | Food physics : physical properties--measurement and applications / Figura Ludger O., Teixeira Arthur A . - New York: Springer, 2010. - 550 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017231 |
5 | | Food biochemistry and food processing / edited by Simpson Benjamin . - Lần thứ 2. - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 896 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015237 |
6 | | Chemical analysis of food : techniques and applications / Picó Yolanda . - Amsterdam: Elsevier, 2012. - 798 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017791 |
7 | | Handbook of analysis of active compounds in functional foods / edited by Nollet Leo M.L., Toldrá Fidel . - America: CRC press, 2012. - 936 tr.; 27 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015259 |
8 | | The chemistry of food additives and preservatives / Msagati Titus A.M . - : WILEY-BLACKWELL, 2013. - 322 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015249 |
9 | | Handbook of mineral elements in food / Guardia Miguel de la, Garrigues Salvador . - America: WILEY-BLACKWELL, 2015. - 766 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015248 |
10 | | Agricultural and food electroanalysis / Edited by Escarpa Alberto, Gonzalez Maria Cristina, Lopez Miguel Angel . - America: John Wiley & Sons, 2015. - 491 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015246 |
11 | | Food frying : chemistry, biochemistry and safety / Zeb Alam . - Hoboken, New Jersey: Wiley, 2019. - 469 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017717 |