1 | | Food processing : an industrial powerhouse in transition / Connor John M., Schiek William A . - Lần thứ 2. - New York: Wiley, 1997. - 666 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017937 |
2 | | Food product development / Earle Mary, Earle Richard, Anderson Allan . - Boca Raton: CRC press, 2001. - 380 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017279 |
3 | | Vegetable oils in food technology : composition, properties, and uses / Gunstone Frank D . - Canada: Blackwell, 2002. - 337 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017154 |
4 | | Food texture and viscosity : concept and measurement / Bourne Malcolm C . - Lần thứ 2. - San Diego: Academic Press, 2002. - 423 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017187 |
5 | | Unit operations in food engineering / Ibarz Albert, Barbosa-Cánovas Gustavo V . - Boca Raton: CRC press, 2003. - 889 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017219 |
6 | | Food & process engineering technology / Wilhelm Luther R., Suter Dwayne A., Brusewitz Gerald H . - America: Asae, 2004. - 315 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017164 |
7 | | Marketing nutrition : soy, functional foods, biotechnology, and obesity / Wansink Brian . - Urbana: University of Illinois Press, 2005. - 206 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017250 |
8 | | Modern food microbiology / Jay James M., Loessner Martin J., Golden David A . - Lần thứ 7. - New York: Springer, 2005. - 790 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00016229 |
9 | | Encapsulation and controlled release technologies in food systems / Lakkis Jamileh . - America: Blackwell, 2007. - 239 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015236 |
10 | | The chemical physics of food / Belton, Peter . - UK: Blackwell, 2007. - 246 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00018600 |
11 | | Introduction to food toxicology / Shibamoto Takayuki, Bjeldanes Leonard . - Lần thứ 2. - Amsterdam: Elsevier, 2009. - 309 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015277 |
12 | | Innovation in food engineering : new techniques and products / edited by Passos Maria Laura, Ribeiro Claudio P . - America: CRC press, 2010. - 721 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015268 |
13 | | Bioactive proteins and peptides as functional foods and nutraceuticals / Mine Yoshinori, Li-Chan Eunice, Jiang Bo . - America: WILEY-BLACKWELL, 2010. - 420 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015239 |
14 | | Sensory evaluation of food : principles and practices / Lawless Harry T., Heymann Hildegarde . - Lần thứ 2. - New York: Springer, 2010. - 596 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017195 |
15 | | Food physics : physical properties--measurement and applications / Figura Ludger O., Teixeira Arthur A . - New York: Springer, 2010. - 550 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017231 |
16 | | Functional food product development / Smith Jim, Charter Edward . - Germany: WILEY-VCH, 2010. - 512 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015234 |
17 | | Globesity, food marketing and family lifestyles / Kline Stephen . - New York: Palgrave Macmillan, 2011. - 252 tr.; 22 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017234 |
18 | | Food process engineering operations / Saravacos George D., Maroulis Zacharias B . - America: CRC press, 2011. - 566 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015272 |
19 | | Food biochemistry and food processing / edited by Simpson Benjamin . - Lần thứ 2. - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 896 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015237 |
20 | | Food processing handbook: Vol 2 / Brennan James G., Grandison Alistair S . - Lần thứ 2. - Germany: WILEY-VCH, 2012. - 497 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015233 |
21 | | Ozone in food processing / edited by O''Donnell Colm . - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 298 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015242 |
22 | | Handbook of analysis of active compounds in functional foods / edited by Nollet Leo M.L., Toldrá Fidel . - America: CRC press, 2012. - 936 tr.; 27 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015259 |
23 | | Shelf life assessment of food / edited by Nicoli Maria Cristina . - America: CRC press, 2012. - 302 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015273 |
24 | | Handbook of fruits and fruit processing / edited by Sinha Nirmal K . - Lần thứ 2. - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 694 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015238 |