| 1 |   |  Food processing : an industrial powerhouse in transition / Connor John M., Schiek William A . - Lần thứ 2. -  New York:  Wiley,  1997. -  666 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017937 | 
	
		| 2 |   |  Food product development / Earle Mary, Earle Richard, Anderson Allan . - Boca Raton:  CRC press,  2001. -  380 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017279 | 
	
		| 3 |   |  Vegetable oils in food technology : composition, properties, and uses / Gunstone Frank D . - Canada:  Blackwell,  2002. -  337 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017154 | 
	
		| 4 |   |  Food texture and viscosity : concept and measurement / Bourne Malcolm C . - Lần thứ 2. -  San Diego:  Academic Press,  2002. -  423 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017187 | 
	
		| 5 |   |  Unit operations in food engineering / Ibarz Albert, Barbosa-Cánovas Gustavo V . - Boca Raton:  CRC press,  2003. -  889 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017219 | 
	
		| 6 |   |  Food & process engineering technology / Wilhelm Luther R., Suter Dwayne A., Brusewitz Gerald H . - America:  Asae,  2004. -  315 tr.;  23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017164 | 
	
		| 7 |   |  Marketing nutrition : soy, functional foods, biotechnology, and obesity / Wansink Brian . - Urbana:  University of Illinois Press,  2005. -  206 tr.;  23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017250 | 
	
		| 8 |   |  Modern food microbiology / Jay James M., Loessner Martin J., Golden David A . - Lần thứ 7. -  New York:  Springer,  2005. -  790 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00016229 | 
	
		| 9 |   |  Encapsulation and controlled release technologies in food systems / Lakkis Jamileh . - America:  Blackwell,  2007. -  239 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015236 | 
	
		| 10 |   |  The chemical physics of food / Belton, Peter . - UK:  Blackwell,  2007. -  246 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00018600 | 
	
		| 11 |   |  Introduction to food toxicology / Shibamoto Takayuki, Bjeldanes Leonard . - Lần thứ 2. -  Amsterdam:  Elsevier,  2009. -  309 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015277 | 
	
		| 12 |   |  Innovation in food engineering : new techniques and products / edited by Passos Maria Laura, Ribeiro Claudio P . - America:  CRC press,  2010. -  721 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015268 | 
	
		| 13 |   |  Bioactive proteins and peptides as functional foods and nutraceuticals / Mine Yoshinori, Li-Chan Eunice, Jiang Bo . - America:  WILEY-BLACKWELL,  2010. -  420 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015239 | 
	
		| 14 |   |  Sensory evaluation of food : principles and practices / Lawless Harry T., Heymann Hildegarde . - Lần thứ 2. -  New York:  Springer,  2010. -  596 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017195 | 
	
		| 15 |   |  Food physics : physical properties--measurement and applications / Figura Ludger O., Teixeira Arthur A . - New York:  Springer,  2010. -  550 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017231 | 
	
		| 16 |   |  Functional food product development / Smith Jim, Charter Edward . - Germany:  WILEY-VCH,  2010. -  512 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015234 | 
	
		| 17 |   |  Globesity, food marketing and family lifestyles / Kline Stephen . - New York:  Palgrave Macmillan,  2011. -  252 tr.;  22 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017234 | 
	
		| 18 |   |  Food process engineering operations / Saravacos George D., Maroulis Zacharias B . - America:  CRC press,  2011. -  566 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015272 | 
	
		| 19 |   |  Food processing handbook: Vol 2 / Brennan James G., Grandison Alistair S . - Lần thứ 2. -  Germany:  WILEY-VCH,  2012. -  497 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015233 | 
	
		| 20 |   |  Food processing handbook: Vol 1 / Brennan James G., Grandison Alistair S . - Lần thứ 2. -  Germany:  WILEY-VCH,  2012. -  280 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015232 | 
	
		| 21 |   |  Handbook of fruits and fruit processing / edited by Sinha Nirmal K . - Lần thứ 2. -  America:  WILEY-BLACKWELL,  2012. -  694 tr.;  28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015238 | 
	
		| 22 |   |  Ozone in food processing / edited by O''Donnell Colm . - America:  WILEY-BLACKWELL,  2012. -  298 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015242 | 
	
		| 23 |   |  Shelf life assessment of food / edited by Nicoli Maria Cristina . - America:  CRC press,  2012. -  302 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015273 | 
	
		| 24 |   |  Food biochemistry and food processing / edited by Simpson Benjamin . - Lần thứ 2. -  America:  WILEY-BLACKWELL,  2012. -  896 tr.;  28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015237 |