1 | | Modern food microbiology / Jay James M., Loessner Martin J., Golden David A . - Lần thứ 7. - New York: Springer, 2005. - 790 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00016229 |
2 | | Fundamental food microbiology / Ray Bibek, Bhunia Arun . - Lần thứ 6. - America: CRC press, 2014. - 607 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015258 |
3 | | Microorganisms and fermentation of traditional foods / Ray Ramesh C., Montet Didier . - America: CRC press, 2015. - 380 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015271 |
4 | | The microbiological quality of food : foodborne spoilers / Bevilacqua Antonio, Corbo Maria Rosaria, Sinigaglia Milena . - Cambridge: Elsevier/WP, 2017. - 310 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017807 |
5 | | Microbial contamination and food degradation / Holban Alina Maria, Grumezescu Alexandru Mihai . - United Kingdom: Elsevier, Academic Press, 2018. - 487 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017794 |
6 | | Microbiology and technology of fermented foods / Hutkins Robert W . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: Wiley Blackwell, 2019. - 603 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017799 |
7 | | Bioelectrosynthesis : Principles and technologies for value-added products / Aijie Wang, Wenzong Liu, Bo Zhang, Weiwei Cai . - Germany : Wiley-VCH, 2020. - 401 tr : Illustration ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 3808000: 00019692 |