1 | | The chemical physics of food / Belton, Peter . - UK: Blackwell, 2007. - 246 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00018600 |
2 | | Progress in food preservation / edited by Bhat Rajeev, Alias Abd Karim, Paliyath Gopinadhan . - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 630 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015255 |
3 | | Improving food quality with novel food processing technologies / edited by Tokuşoǧlu Özlem, Swanson Barry G . - America: CRC press, 2014. - 466 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015269 |
4 | | Ultrasound : advances in food processing and preservation / Bermúdez-Aguirre Daniela . - United Kingdom: Elsevier, Academic Press, 2017. - 535 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017798 |
5 | | Packaging for nonthermal processing of food / Pascall Melvin A., Han Jung H . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: Wiley Blackwell, 2018. - 308 tr.; 22 Số Đăng ký cá biệt: 00017800 |