| 1 |   |  Modern food microbiology / Jay James M., Loessner Martin J., Golden David A . - Lần thứ 7. -  New York:  Springer,  2005. -  790 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00016229 | 
	
		| 2 |   |  Fundamental food microbiology / Ray Bibek, Bhunia Arun . - Lần thứ 6. -  America:  CRC press,  2014. -  607 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015258 | 
	
		| 3 |   |  Microorganisms and fermentation of traditional foods / Ray Ramesh C., Montet Didier . - America:  CRC press,  2015. -  380 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015271 | 
	
		| 4 |   |  The microbiological quality of food : foodborne spoilers / Bevilacqua Antonio, Corbo Maria Rosaria, Sinigaglia Milena . - Cambridge:  Elsevier/WP,  2017. -  310 tr.;  23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017807 | 
	
		| 5 |   |  Microbial contamination and food degradation / Holban Alina Maria, Grumezescu Alexandru Mihai . - United Kingdom:  Elsevier, Academic Press,  2018. -  487 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017794 |