| 1 |   |  Practical fermentation technology / McNeil Brian, Harvey Linda M . - England:  John Wiley & Sons,  2008. -  388 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017222 | 
	
		| 2 |   |  Microorganisms and fermentation of traditional foods / Ray Ramesh C., Montet Didier . - America:  CRC press,  2015. -  380 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015271 | 
	
		| 3 |   |  Fermented beverages : Vol 5 : The secience of beverages / Grumezescu Alexandru Mihai, Holban Alina Maria . - United Kingdom:  Elsevier/WP,  2019. -  649 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017777 | 
	
		| 4 |   |  Microbiology and technology of fermented foods / Hutkins Robert W . - Lần thứ 2. -  Hoboken, New Jersey:  Wiley Blackwell,  2019. -  603 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017799 | 
	
		| 5 |   |  Food, fermentation and micro-organisms / Bamforth Charles W., Cook David J . - Lần thứ 2. -  Hoboken, New Jersey:  WILEY-BLACKWELL,  2019. -  245 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017712 |