| 1 |   |  Food & process engineering technology / Wilhelm Luther R., Suter Dwayne A., Brusewitz Gerald H . - America:  Asae,  2004. -  315 tr.;  23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017164 | 
	
		| 2 |   |  Food process engineering and technology / Berk Zeki . - Lần thứ 3. -  United Kingdom:  Elsevier, Academic Press,  2018. -  710 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017804 | 
	
		| 3 |   |  Proteins in food processing / Yada Rickey Y . - Lần thứ 2. -  Cambridge:  Elsevier/WP,  2018. -  654 tr.;  23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017809 | 
	
		| 4 |   |  Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and Packaging / Chukwuebuka Egbuna, Jaison Jeevanandam, Kingsley C. Patrick-Iwuanyanwu, Eugene N. Onyeike, editors . - Cham, Switzerland : Springer, 2022. -  263 pages : ill. ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00021485 | 
	
		| 5 |   |  Retention of bioactives in food processing / Seid Mahdi Jafari, Esra Capanoglu, editors . - Cham, Switzerland : Springer, 2022. -  614 pages ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00021484 |