1 |  | Food & process engineering technology / Wilhelm Luther R., Suter Dwayne A., Brusewitz Gerald H . - America: Asae, 2004. - 315 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017164 |
2 |  | Food process engineering and technology / Berk Zeki . - Lần thứ 3. - United Kingdom: Elsevier, Academic Press, 2018. - 710 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017804 |
3 |  | Proteins in food processing / Yada Rickey Y . - Lần thứ 2. - Cambridge: Elsevier/WP, 2018. - 654 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017809 |
4 |  | Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and Packaging / Chukwuebuka Egbuna, Jaison Jeevanandam, Kingsley C. Patrick-Iwuanyanwu, Eugene N. Onyeike, editors . - Cham, Switzerland : Springer, 2022. - 263 pages : ill. ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00021485 |
5 |  | Retention of bioactives in food processing / Seid Mahdi Jafari, Esra Capanoglu, editors . - Cham, Switzerland : Springer, 2022. - 614 pages ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00021484 |