1 | | The chemical physics of food / Belton, Peter . - UK: Blackwell, 2007. - 246 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00018600 |
2 | | Food physics : physical properties--measurement and applications / Figura Ludger O., Teixeira Arthur A . - New York: Springer, 2010. - 550 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017231 |
3 | | Chemical analysis of food : techniques and applications / Picó Yolanda . - Amsterdam: Elsevier, 2012. - 798 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017791 |
4 | | Food biochemistry and food processing / edited by Simpson Benjamin . - Lần thứ 2. - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 896 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015237 |
5 | | The chemistry of food additives and preservatives / Msagati Titus A.M . - : WILEY-BLACKWELL, 2013. - 322 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015249 |
6 | | Starch in food : structure, function and applications / Sjöö Malin, Nilsson Lars . - Lần thứ 2. - Cambridge: Elsevier/Woodhead Publishing, 2018. - 893 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017806 |
7 | | Emerging natural hydrocolloids : rheology and functions / Razavi Seyed M.A . - Hoboken, New Jersey: Wiley, 2019. - 639 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017704 |