| 1 |  | Sensory evaluation of food : principles and practices / Lawless Harry T., Heymann Hildegarde . - Lần thứ 2. - New York: Springer, 2010. - 596 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017195 |
| 2 |  | Laboratory exercises for sensory evaluation / Lawless Harry T . - New York: Springer, 2013. - 151 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017266 |
| 3 |  | Novel techniques in sensory characterization and consumer profiling / Varela Paula, Ares Gaston . - Boca Raton: CRC press, 2014. - 401 tr Số Đăng ký cá biệt: 00017218 |
| 4 |  | Rapid sensory profiling techniques and related methods : applications in new product development and consumer research / Delarue Julien, Lawlor J. Ben, Rogeaux Michael . - Cambridge: Elsevier/WP, 2015. - 555 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017808 |
| 5 |  | Sensory evaluation techniques / Meilgaard Morten C., Civille Gail Vance, Carr B. Thomas . - Lần thứ 5. - Boca Raton: CRC press, 2016. - 600 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017249 |
| 6 |  | Food Texturology : Measurement and Perception of Food Textural Properties / Andrew Rosenthal, Jianshe Chen . - 2nd. - Switzerland : Springer, 2024. - xiv, 464p. : ill. ; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: Ấn phẩm chưa sẵn sàng phục vụ bạn đọc |