1 | | Food processing : an industrial powerhouse in transition / Connor John M., Schiek William A . - Lần thứ 2. - New York: Wiley, 1997. - 666 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017937 |
2 | | Food product development / Earle Mary, Earle Richard, Anderson Allan . - Boca Raton: CRC press, 2001. - 380 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017279 |
3 | | Vegetable oils in food technology : composition, properties, and uses / Gunstone Frank D . - Canada: Blackwell, 2002. - 337 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017154 |
4 | | Unit operations in food engineering / Ibarz Albert, Barbosa-Cánovas Gustavo V . - Boca Raton: CRC press, 2003. - 889 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017219 |
5 | | Food & process engineering technology / Wilhelm Luther R., Suter Dwayne A., Brusewitz Gerald H . - America: Asae, 2004. - 315 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017164 |
6 | | Innovation in food engineering : new techniques and products / edited by Passos Maria Laura, Ribeiro Claudio P . - America: CRC press, 2010. - 721 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015268 |
7 | | Functional food product development / Smith Jim, Charter Edward . - Germany: WILEY-VCH, 2010. - 512 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015234 |
8 | | Food process engineering operations / Saravacos George D., Maroulis Zacharias B . - America: CRC press, 2011. - 566 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015272 |
9 | | Food processing handbook: Vol 2 / Brennan James G., Grandison Alistair S . - Lần thứ 2. - Germany: WILEY-VCH, 2012. - 497 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015233 |
10 | | Food processing handbook: Vol 1 / Brennan James G., Grandison Alistair S . - Lần thứ 2. - Germany: WILEY-VCH, 2012. - 280 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015232 |
11 | | Ozone in food processing / edited by O''Donnell Colm . - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 298 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015242 |
12 | | Handbook of fruits and fruit processing / edited by Sinha Nirmal K . - Lần thứ 2. - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 694 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015238 |
13 | | Food biochemistry and food processing / edited by Simpson Benjamin . - Lần thứ 2. - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 896 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015237 |
14 | | Food safety regulatory compliance : catalyst for a lean and sustainable food supply chain / Blevins Preston W . - America: CRC press, 2013. - 320 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015267 |
15 | | Introduction to food engineering / Singh R. Paul, Heldman Dennis R . - Lần thứ 5. - Amsterdam: Elsevier, 2014. - 867 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017184 |
16 | | Introduction to advanced food process engineering / [edited by] Sahu Jatindra Kumar . - America: CRC press, 2014. - 703 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015256 |
17 | | Improving food quality with novel food processing technologies / edited by Tokuşoǧlu Özlem, Swanson Barry G . - America: CRC press, 2014. - 466 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015269 |
18 | | Emerging technologies for food processing / Sun Da-wen . - Lần thứ 2. - America: Elsevier, 2014. - 635 tr.; 29 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015275 |
19 | | Nutraceutical and functional food processing technology / edited by Boye Joyce Irene . - America: WILEY-BLACKWELL, 2015. - 382 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015243 |
20 | | Handbook of food processing equipment / Saravacos George D., Kostaropoulos Athanasios E . - Lần thứ 2. - Switzerland: Springer, 2016. - 775 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017268 |
21 | | Food processing technology : principles and practice / Fellows P.J . - Lần thứ 4. - Amsterdam: Elsevier/Woodhead Publishing, 2017. - 1128 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017191 00017797 |
22 | | Proteins in food processing / Yada Rickey Y . - Lần thứ 2. - Cambridge: Elsevier/WP, 2018. - 654 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017809 |
23 | | Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Wallace Carol A., Sperber William H., Mortimore Sara E . - Hoboken, New Jersey: Wiley, 2018. - 461 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017847 |
24 | | Food process engineering and technology / Berk Zeki . - Lần thứ 3. - United Kingdom: Elsevier, Academic Press, 2018. - 710 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017804 |