1 | | Practical fermentation technology / McNeil Brian, Harvey Linda M . - England: John Wiley & Sons, 2008. - 388 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017222 |
2 | | Microorganisms and fermentation of traditional foods / Ray Ramesh C., Montet Didier . - America: CRC press, 2015. - 380 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015271 |
3 | | Fermented beverages : Vol 5 : The secience of beverages / Grumezescu Alexandru Mihai, Holban Alina Maria . - United Kingdom: Elsevier/WP, 2019. - 649 tr.; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017777 |
4 | | Microbiology and technology of fermented foods / Hutkins Robert W . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: Wiley Blackwell, 2019. - 603 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017799 |
5 | | Food, fermentation and micro-organisms / Bamforth Charles W., Cook David J . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: WILEY-BLACKWELL, 2019. - 245 tr.; 25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017712 |