| 1 |   |  Sensory evaluation of food : principles and practices / Lawless Harry T., Heymann Hildegarde . - Lần thứ 2. -  New York:  Springer,  2010. -  596 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017195 | 
	
		| 2 |   |  Laboratory exercises for sensory evaluation / Lawless Harry T . - New York:  Springer,  2013. -  151 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017266 | 
	
		| 3 |   |  Novel techniques in sensory characterization and consumer profiling / Varela Paula, Ares Gaston . - Boca Raton:  CRC press,  2014. -  401 tr Số Đăng ký cá biệt: 00017218 | 
	
		| 4 |   |  Rapid sensory profiling techniques and related methods : applications in new product development and consumer research / Delarue Julien, Lawlor J. Ben, Rogeaux Michael . - Cambridge:  Elsevier/WP,  2015. -  555 tr.;  23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017808 | 
	
		| 5 |   |  Sensory evaluation techniques / Meilgaard Morten C., Civille Gail Vance, Carr B. Thomas . - Lần thứ 5. -  Boca Raton:  CRC press,  2016. -  600 tr.;  26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017249 |