1 | | Food biochemistry and food processing / edited by Simpson Benjamin . - Lần thứ 2. - America: WILEY-BLACKWELL, 2012. - 896 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015237 |
2 | | Plastic films in food packaging : materials, technology and applications / Ebnesajjad Sina . - Amsterdam: Elsevier, 2013. - 398 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017805 |
3 | | Antimicrobial food packaging / Barros-Velázquez Jorge . - Amsterdam: Elsevier, 2016. - 654 tr.; 28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017787 |
4 | | Starch-based materials in food packaging : processing, characterization and applications / Villar Marcelo A. ... [and four others] . - United Kingdom: Elsevier, Academic Press, 2017. - 321 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017796 |
5 | | Packaging for nonthermal processing of food / Pascall Melvin A., Han Jung H . - Lần thứ 2. - Hoboken, New Jersey: Wiley Blackwell, 2018. - 308 tr.; 22 Số Đăng ký cá biệt: 00017800 |
6 | | Edible Food Packaging : Applications, Innovations and Sustainability / Amrita Poonia (Editor), Tejpal Dhewa (Editor) . - Singapore : Springer, 2022. - xxix, 545 pages : Illustration ; 24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00020381 |