| 1 |   |  Food processing : an industrial powerhouse in transition / Connor John M., Schiek William A . - Lần thứ 2. -  New York:  Wiley,  1997. -  666 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017937 | 
	
		| 2 |   |  Food product development / Earle Mary, Earle Richard, Anderson Allan . - Boca Raton:  CRC press,  2001. -  380 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017279 | 
	
		| 3 |   |  Vegetable oils in food technology : composition, properties, and uses / Gunstone Frank D . - Canada:  Blackwell,  2002. -  337 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017154 | 
	
		| 4 |   |  Unit operations in food engineering / Ibarz Albert, Barbosa-Cánovas Gustavo V . - Boca Raton:  CRC press,  2003. -  889 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017219 | 
	
		| 5 |   |  Food & process engineering technology / Wilhelm Luther R., Suter Dwayne A., Brusewitz Gerald H . - America:  Asae,  2004. -  315 tr.;  23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017164 | 
	
		| 6 |   |  Functional food product development / Smith Jim, Charter Edward . - Germany:  WILEY-VCH,  2010. -  512 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015234 | 
	
		| 7 |   |  Innovation in food engineering : new techniques and products / edited by Passos Maria Laura, Ribeiro Claudio P . - America:  CRC press,  2010. -  721 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015268 | 
	
		| 8 |   |  Food process engineering operations / Saravacos George D., Maroulis Zacharias B . - America:  CRC press,  2011. -  566 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015272 | 
	
		| 9 |   |  Food processing handbook: Vol 1 / Brennan James G., Grandison Alistair S . - Lần thứ 2. -  Germany:  WILEY-VCH,  2012. -  280 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015232 | 
	
		| 10 |   |  Food processing handbook: Vol 2 / Brennan James G., Grandison Alistair S . - Lần thứ 2. -  Germany:  WILEY-VCH,  2012. -  497 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015233 | 
	
		| 11 |   |  Handbook of fruits and fruit processing / edited by Sinha Nirmal K . - Lần thứ 2. -  America:  WILEY-BLACKWELL,  2012. -  694 tr.;  28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015238 | 
	
		| 12 |   |  Ozone in food processing / edited by O''Donnell Colm . - America:  WILEY-BLACKWELL,  2012. -  298 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015242 | 
	
		| 13 |   |  Food biochemistry and food processing / edited by Simpson Benjamin . - Lần thứ 2. -  America:  WILEY-BLACKWELL,  2012. -  896 tr.;  28 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015237 | 
	
		| 14 |   |  Food safety regulatory compliance : catalyst for a lean and sustainable food supply chain / Blevins Preston W . - America:  CRC press,  2013. -  320 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015267 | 
	
		| 15 |   |  Improving food quality with novel food processing technologies / edited by Tokuşoǧlu Özlem, Swanson Barry G . - America:  CRC press,  2014. -  466 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015269 | 
	
		| 16 |   |  Emerging technologies for food processing / Sun Da-wen . - Lần thứ 2. -  America:  Elsevier,  2014. -  635 tr.;  29 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015275 | 
	
		| 17 |   |  Introduction to food engineering / Singh R. Paul, Heldman Dennis R . - Lần thứ 5. -  Amsterdam:  Elsevier,  2014. -  867 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017184 | 
	
		| 18 |   |  Introduction to advanced food process engineering / [edited by] Sahu Jatindra Kumar . - America:  CRC press,  2014. -  703 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015256 | 
	
		| 19 |   |  Nutraceutical and functional food processing technology / edited by Boye Joyce Irene . - America:  WILEY-BLACKWELL,  2015. -  382 tr.;  25 cm Số Đăng ký cá biệt: 00015243 | 
	
		| 20 |   |  Handbook of food processing equipment / Saravacos George D., Kostaropoulos Athanasios E . - Lần thứ 2. -  Switzerland:  Springer,  2016. -  775 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017268 | 
	
		| 21 |   |  Food processing technology : principles and practice / Fellows P.J . - Lần thứ 4. -  Amsterdam:  Elsevier/Woodhead Publishing,  2017. -  1128 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt:  00017191                                      00017797 | 
	
		| 22 |   |  Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Wallace Carol A., Sperber William H., Mortimore Sara E . - Hoboken, New Jersey:  Wiley,  2018. -  461 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017847 | 
	
		| 23 |   |  Food process engineering and technology / Berk Zeki . - Lần thứ 3. -  United Kingdom:  Elsevier, Academic Press,  2018. -  710 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017804 | 
	
		| 24 |   |  Hazard analysis and risk-based preventive controls : improving food safety in human food manufacturing for food businesses / King Hal, Bedale Wendy . - United Kingdom:  Elsevier, Academic Press,  2018. -  229 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017803 |