1 | | Sensory evaluation of food : principles and practices / Lawless Harry T., Heymann Hildegarde . - Lần thứ 2. - New York: Springer, 2010. - 596 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017195 |
2 | | Laboratory exercises for sensory evaluation / Lawless Harry T . - New York: Springer, 2013. - 151 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017266 |
3 | | Novel techniques in sensory characterization and consumer profiling / Varela Paula, Ares Gaston . - Boca Raton: CRC press, 2014. - 401 tr Số Đăng ký cá biệt: 00017218 |
4 | | Rapid sensory profiling techniques and related methods : applications in new product development and consumer research / Delarue Julien, Lawlor J. Ben, Rogeaux Michael . - Cambridge: Elsevier/WP, 2015. - 555 tr.; 23 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017808 |
5 | | Sensory evaluation techniques / Meilgaard Morten C., Civille Gail Vance, Carr B. Thomas . - Lần thứ 5. - Boca Raton: CRC press, 2016. - 600 tr.; 26 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017249 |