| 1 |   |  Food product development / Earle Mary, Earle Richard, Anderson Allan . - Boca Raton:  CRC press,  2001. -  380 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017279 | 
	
		| 2 |   |  Vegetable oils in food technology : composition, properties, and uses / Gunstone Frank D . - Canada:  Blackwell,  2002. -  337 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017154 | 
	
		| 3 |   |  Introduction to food engineering / Singh R. Paul, Heldman Dennis R . - Lần thứ 5. -  Amsterdam:  Elsevier,  2014. -  867 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017184 | 
	
		| 4 |   |  Food processing technology : principles and practice / Fellows P.J . - Lần thứ 4. -  Amsterdam:  Elsevier/Woodhead Publishing,  2017. -  1128 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt:  00017191                                      00017797 | 
	
		| 5 |   |  Food process engineering and technology / Berk Zeki . - Lần thứ 3. -  United Kingdom:  Elsevier, Academic Press,  2018. -  710 tr.;  24 cm Số Đăng ký cá biệt: 00017804 |